Din handlevogn: 0 varer.
   
Velg hjelmer i menyen til venstre

Våre leverandører

AGV har vært en ledende produsent av hjelmer siden 1947 og er fremdeles en av de 3-4 største produsentene av hjelmer i Europa. Det samme gjelder Caberg som i år feirer 35 år. Caberg er kjent for sine innovative hjelmer. AGV sin erfaring og Caberg som en spydspiss på utvikling er en perfekt kombinasjon. Dette har sammen med gunstig pris og begges hovedfokus på sikkerhet gjort dem til et enkelt valg for oss.  

For å kunne tilby et stort utvalg av de siste modellene er det vanskelig å ha hovedfokus på mer enn 2 merker. Ikke minst med tanke på reservedeler og visir. Vi garanterer visir og reservedeler i minimum 5 år etter at du har kjøpt hjelmen.

Hvilke hjelmer er sikrest?
Med tanke på beskyttelse er ingenting viktigere enn hjelmen, det er den som redder liv. Om du velger en E-merket (ECE 22:05) hjelm er du sikker på at hjelmen er testet og godkjent. Det denne testen ikke viser er forskjellen på sikkerhet mellom hjelmer. Noen hjelmer er sikrere enn andre. Forskjellen finner du i denne testen.Ditt tips er nå sendt til kim@steinhaug.com
Vi behandler din henvendelse, vennligst vent...
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
KommentarAkkurat nå er det 5 brukere online i nettbutikken.
Easy Webshop er levert av Web Norge.
Easy Webshop er utviklet av A Steinhaug Experience